Oferta expirata

Pe Orange.ro primesti CADOU o baterie externa la achizitionarea oricarui telefon 4G care face parte din aceasta oferta speciala. Bateria externa Power up te ajuta sa folosesti telefonul mai mult timp si sa o poti reincarca in orice magazin Orange.

Bucura-te de telefoane performante care iti ofera mai multa mobilitate si scapa de momentele in care ramai fara baterie la telefon, deoarece in magazinul online Orange.ro, primesti gratuit o baterie Power up (in valoare de 10 euro). Ai mai multa mobilitate, mai mult timp in care poti folosi gadgetul preferat si poti vorbi cu prietenii sau naviga pe internet.

Alege telefoane Orange cu sau fara abonament si ai preturi avantajoase si extrabeneficii. Din oferta fac parte cele mai perfoemante modele de telefoane, precum Microsoft Lumia 640, Samsung Galaxy A3, HTC Desire 820, Orange Roya, Alcatel Onetouch IDOL 3, Huawei Y5, Samsung Galaxy S6 Edge.

Profita de oferta speciala din magazinul Orage.ro – baterie externa Cadou la orice telefon 4G si ai parte de telefoane inteligente la preturi pe care ti le permiti si livrare gratuita in aceeasi zi in Bucuresti si Ilfov.

Comentarii