Nu expira

Descopera pe Oralix.ro 20 de modele de dusuri fixe si dusuri portabile la pret accesibil pentru o igiena orala completa si un zambet de invidiat!

Zambetul este important pentru orice persoana! Pentru o igiena orala perfecta, medicii stomatologi recomanda curatarea zilnica a dintilor chiar si in locurile din cavitatea bucala in care periuta nu este eficienta. Una dintre cele mai bune solutii pentru mentinerea unei respiratii proaspete, tinand sub control dezvoltarea bacteriilor din gura este dusul bucal.
Din aceasta oferta, poti alege dusuri bucale Dr. Mayer, Oral-B, Panasonic, Philips Sonicare, Waterpik special create pentru o curatare rapida in locurile inaccesibile dintre dinti si pentru a mentine curate zonele din jurul implanturilor, aparatele ortodontice, coroanele, puntile si protezele.
Beneficiaza de o curatare completa a danturii si de indepartarea a pana la 97% din bacteriile cavitatii bucale si contribuie astfel la imbunatatirea sanatatii gingiilor, vindecarea, albirea, netezirea si curatarea dintilor.

Profita de oferta Oralix.ro si alege cel mai potrivit model de dus bucal dintre cele 20 de modele de dusuri bucale fixe si dusuri portabile la cel mai bun pret!

Add Favorites
Comentarii