Nu expira

Comanda ochelari de soare, ochelari de vedere sau lentile de contact din magazinul online Optiplaza.ro si poti castiga un voucher de vacanta in valoare de 4500 lei!
Daca esti in cautarea celor mai cool ochelari de soare pentru vara sau a ochelarilor potriviti de vedere, aceasta oferta iti ofera dublu castig: ochelari de soare, ochelari de vedere si lentile de contact la cel mai bun raport calitate-pret si posibilitatea de a castiga un super premiu constand in bani de vacanta.
Descopera o gama variata de ochelari de soare cu forme in tendinte – rotunda, fluture, supradimensionati, aviator si culori dintre cele mai indraznete, de la cele mai renumite branduri ale momentului – Polaroid, Tom Ford, Police, CK, Ray Ban, Police, dar si produse specifice de optica medicala: ochelari de vedere, rame optice, lentile, lentile de contact si accesorii pentru ochelari. In gama de lentile de contact ai la dispozitie produse Bausch + Lomb, Ciba Vision, Johnson & Johnson apreciate pentru calitatea deosebita.
Profita de ofertele Optiplaza pentru a achizitiona ochelari de soare, ochelari de vedere si lentile de contact in perioada 1 Iunie – 31 Iulie 2017 si castiga voucher de vacanta in valoare de 4500 ca sa pleci in vacanta oriunde vrei!

Comentarii