Nu expira

Pe Okian.ro, ai manuale de pregatire pentru examene si certificari in limba engleza cu pana la 30% reducere. Pregateste-te temeinic pentru orice examen in limba engleza, indiferent de nivelul de invatare la care te afli!

Pentru ca tu sa iei numai note mari la testele de limba engleza, profita de pachetele educationale ieftine, cu preturi de la 21 de lei, pentru literatura si gramatica engleza. Comanda cursuri cuprinzatoare cu exemple lucrate, teste, intrebari si raspunsuri, sectiune de gramatica, necesare pentru a-ti consolida cunostintele pe care le ai si pentru a acumula informatii noi.

Fie ca urmeaza sa sustii un examen international, o certificare Cambridge, certificatele IELTS, TOEFL, TOEIC sau ECCE/ECPE, ca vrei sa iti cresti sansele de angajare, sa calatoresti in strainatate sau doar sa devii mai bun in conversatie atunci cand folosesti limba engleza, cu ajutorul cursurilor de pregatire din aceasta oferta promotionala este usor sa te perfectionezi fara profesor. Cursurile sunt concepute astfel incat sa ai la dispozitie o serie de exercitii practice de gramatica si vocabular pentru consolidarea cunostintelor tale de engleza. Manualele de curs de limba engleza vin in format Mixed media product (manual + CD) sau Paperback (caiet de lucru).
Okian.ro va ofera cele mai bune manuale de pregatire pentru limba engleza publicate de Pearson Education ELT (Longman)- lider in domeniul manualelor educationale pentru limba engleza.

Economiseste pana la 30% din bugetul alocat materialelor educationale pentru pregatirea examenelor profesionale si universitare de limba engleza, comandand de pe Okian.ro cursuri complete de invatare!

Add Favorites
Comentarii