Nu expira

Acum ai 11% discount la colectia Cartile lui Amos – Poveste terapeutica a celui mai apreciat expert in Parenting din Romania – Urania Cremene. Descopera in magazinul Okian.ro, cele trei carti care au impresionat prin mesajul povestilor sute de parinti si copii care au participat la evenimentele de lansare ale acestor volume.

Din colectia Cartile lui Amos – Urania Cremene fac parte cele trei volume binecunoscute – Printul Cal Alb si printesa Floare de Colt, Povestea nucului si ciclurile anotimpurilor, Povestea cortului mare si negru. Prin acestea, Urania Cremene – trainer si public speaker, care detine mai multe acreditari nationale si internationale in urma unor formari ca Master Trainer, Coach si Facilitator reinterpreteaza sau inventeaza de la zero povesti care prin care copiii primesc idei sanatoase si utile pentru cresterea si dezvoltarea lor. Principalul scop este oferirea unor lectii de viata care sa ajute la o educatie cat mai armonioasa a celor mici, bazandu-se pe intarirea increderii in sine, a curajului, indepartarea starilor de frica sau anxietate pe care, uneori, povestile clasice le au.

Comanda acum colectia de trei volume – Cartile lui Amos – Poveste terapeutica semnata de Urania Cremene, la preturi de la numai 29.99 lei fiecare si invata odata cu cei mici ca imaginatia nu are limite!

Add Favorites
Comentarii