Nu expira

Oaierless.ro ofera cele mai avantajoase solutii pentru extinderea retelei si imbunatatirea conexiunii la internet. Profita de oferta si comanda online WiFi extendere Powerline la preturi cu 23% discount!
Pentru a scapa de problemele pe care le presupune conexiunea slaba la internet in propria locuinta, datorate de armaturile din pereti sau de prea multe ziduri pana la cele mai indepartate locuri din casa poti folosi dispozitivele WiFi extendere. Acestea au rolul de a imbunatati conexiunea si semnalul astfel incat sa poti folosi mai multe dispozitive simultan de la laptopuri si PC-uri, pana la telefoane mobile, televizoare inteligente sau chiar camere de supraveghere cu o viteza mare de conectare si rulare pentru utilizare pe suprafete mai largi in interiorul sau exteriorul locuintei sau casei.
In aceasta oferta, gasesti la costuri reduse, in functie de preferinte, pentru Adaptor Powerline Extender Wi-Fi cu dimensiuni mici care se integreaza usor in orice tip de priza, Kit 3 Adaptoare Powerline cu 2 porturi LAN si priza incorporata cu designul Plug and Play si mod de economisire a energie sau WiFi extendere Powerline ideale pentru pentru streaming-ul HD sau 3D si jocurile online.
Pentru o utilizare cat mai simpla, cele mai multe modele folosesc cablurile electrice deja existente si sunt prevazute cu functii speciale pentru o instalare facila. Alege modelul WiFi extendere Powerline TP-Link care se potriveste cel mai bine nevoilor tale de conexiune la internet si beneficiezi de 23% reducere de pret!

Add Favorites
Comentarii