Nu expira

Tableta Noriel Pad – gadgetul pe care toti copiii si-l doresc – are acum 25% reducere si transport gratuit.

Cauti un sistem educativ si distractiv pentru copilul tau?
Profita de oferta Noriel.ro si comanda 100 de aplicatii intr-un singur dispozitiv, o tableta special creata pentru cei mici. Disponibila in varianta bilingva – romana/engleza, Tableta Noriel Pad ii ajuta pe cei mici sa exploreze jucandu-se si sa asimileze cunostinte noi si utile simplu si rapid.

Tableta dispune de aplicatii educative si distractive impartite pe 10 categorii – jocuri, muzica, video, educatie, arta, carti, calatorii, fotografie, sport si downloads. Accesul este usor si intuitiv in toate sectiunile – camera foto si video, aplicatii, navigator web, galerie sau media si le ofera parintilor control asupra notiunilor care ajung la cei mici.

Ofera-i copilului tau posibilitatea de a invata cu pasiune, folosind cele mai moderne tehnologii, special create pentru varsta lui. Cu un design atractiv, disponibila pe culoare albastra, cu sistem de operare Android 4.4 KitKat si software performant, Tableta Noriel Pad are acum un pret cu 25% mai mic si livrare rapida, fara costuri suplimentare. Profita de oferta si fa-i o bucurie copilului tau!

Add Favorites
Comentarii