Nu expira

Descopera cele mai atractive oferte pentru gama de jocuri de constructie Lego! In magazinul Noriel.ro ai preturi cu pana la 45% mai mici la toate colectiile indragite de copii.
Construieste si intra in lumea Lego! Poti dezvolta creativitatea si abilitatile de constructie ale celor mici alegand colectia Lego Duplo, seturi cu piese mai mari recomandate pentru copii de la 1.5 ani.
Gaseste seturi de construit pentru fiecare preferinte si pentru fiecare etapa de varsta in parte si ofera-le astfel momente de joaca si distractie micurilor. Poti alege Lego pentru fete sau Lego pentru baieti, Lego City cu masini si cladiri interesante de construit, Lego Friends cu scenarii si povesti despre prietenie si iubire, Lego Ninjago, Lego Star Wars, Lego Juniors, Lego Clasic, Lego Minecraft, Lego Disney, Lego Speed Champions. Pentru copiii mai mari si pentru constructorii experimentati, Lego Tehnic este alegerea ideala. Seturile Tehnic contin vechicule cu piese complexe, cu sisteme de directie, exact ca in realitate, fiind extraordinare pentru micii pasionati de masini si tehnica.
Prinde oferta Noriel.ro si intra in lumea creativa Lego, adecvata pentru toate varstele. Beneficiezi acum de discount de pret de 45% la toata gama Lego astfel incat sa poti alege colectiile preferate de copii.