Nu expira

Noriel.ro te asteapta cu preturi speciale pentru colectia Papusa Maia. Acum ai pana la 50% discount pentru Papusa Maia care creste, plange, vorbeste sau danseaza.

Maia este o papusa dragalasa, iubita de catre cei mici pentru ca poate face activitati interesante si seamana cu un bebelus, alaturi de care cei mici devin mai responsabili si mai atenti.
Papusa Maia stie sa planga, sa rada, va vorbeasca, sa ofere afectiune atunci cand este rasfatata. Activitatile zilnice pe care cei mici le fac – masa, baita devin mai interesante alaturi de Maia. Astfel, copii se pot juca si pot invata in acelasi timp sa aiba grija de cei din jur.

Din aceasta oferta fac parte accesorii pentru papusa Maia sau Maia in diferite posturi – Maia – In calatorie, Maia – La plimbare, Maia – Ai grija de mine, Maia – La olita, Maia – La Doctor, Maia- La Baita, Maia – Plange, Maia – Danseaza, Maia – Creste, Maia – Vorbeste. La preturi incepand cu 29 de lei, jucaria preferata a fetitei tale poate ajuge rapid la tine acasa.

Intra pe Noriel.ro si comanda Papusa Maia care creste, plange, vorbeste sau danseaza la preturi cu pana la 50%. Economiseste si ofera-le celor mici jucarii creative de cea mai buna calitate!

Add Favorites
Comentarii