Nu expira

Noriel.ro te invita sa recreezi la tine acasa cele mai mari misiuni Star Wars! Acum, produsele cu licenta Star Wars au preturi cu pana la 60% reducere, atat in categoria jucarii Star Wars, cat si in categoria Lego Star Wars.

Bucura-te de jucariile preferate Star Wars la preturi de la numai 19,90 lei pentru Setul de figurine Star Wars Command Battle sau de numeroasele produse care fac parte din aceasta promotie Noriel.ro. In oferta – reduceri pana la 60% la jucariile Star Wars – gasesti jucarii de plus Star Wars – Darth Vader, Yoda, Chewbacca, Kilo Ren, Lead Trooper Commander, nave de lupta Star War diverse modele, figurine Star Wars cu accesorii, seturi variate Lego Star Wars cu ajutorul carora poti construi nave de lupta, minipersonaje, scene din indragitul film Razboiul Stelelor.

Toate figurinele, vehiculele si accesoriile Star Wars distribuite de Noriel.ro redau intr-un mod fidel detaliile din poveste, fiind caracterizate de calitate si realism. Din aceasta colectie fac parte jucarii recomandate de la varsta de 3-4 ani, asa ca este simplu sa ii suprinzi pe cei mici sau sa colectionezi personajele Star Wars pe care le indragesti, atunci cand alegi sa profiti de reducerile oferite de magazinul Noriel.

Comentarii