Nu expira

Profita de super oferta Noriel si comanda jocuri si jucarii din reclame TV la cele mai mici preturi.

Copiii sunt incantati de jucariile pe care le vad in reclame, la televizor sau la prieteni. Surprinde-l cu cele mai recente noutati in materie de jocuri si jucarii pentru copii, care fac parte din aceasta oferta. Poti alege jucarii de la Bratz, Color Chic, Lalaloopsy, Maia, Micul Artist, Spy X, Noriel Pets pentru copii cu varste de la 2 la 14 ani, precum Tableta Noriel, Plastelino, gama de colorat Color Chic sau animalutele interactive Noriel Pets.
Pentru copiii creativi, care adora sa construiasca, poti alege jocurile Plastelino. Cei care sunt pasionati de tehnologie, dar vor, in acelasi timp, sa descopere lucruri noi si interesante, Tableta Noriel Pad cu 100 de aplicatii in 9 categorii arta, calatorii, educatie, jocuri, muzica, fotografie, sport si video are un pret special. Din gama jucariilor pentru fetite, gentile si posetele cool Color Chic gata de personalizat prin culoare pot fi comandate la preturi cu reducere.

Adauga in colectia de jucarii a copiilor jucarii interactive si captivante la cele mai mici preturi. Poti gasi jucarii Noriel din reclame tv cu reducere si transport rapid la tine acasa pentru copiii de toate varstele.

Comentarii