Nu expira

Jucariile Miles in spatiu sunt la oferta pe Noriel.ro. Alege jocurile preferate ale celor mici si da-le ocazia sa isi imagineze misiuni spatiale alaturi de personajul preferat din lumea Disney!

Miles Callisto este unul dintre personajele de desene animate apreciate de copii, deoarece , cu ajutorul lui acestia pot descoperi o noua lume plina de mister, pot pune la cale misiuni spatiale si isi pot face prieteni imaginari din minunata lume cosmica. Pentru ca aventura sa fie si mai distractiva, surprinde-ti copilul cu cele mai interesante jocuri Lego Duplo al caror personaj principal este chiar Miles. Poti alege la preturi speciale Lego Duplo – Stelosfera lui Miles, Lego Duplo – Aventurile spatiale ale lui Miles, Lego Duplo – Costumul Exo-Flex al lui Miles si ii poti oferi astfel posibilitati nenumarate sa creeze, sa construiasca si sa recontruiasca intamplarile prin care Miles atunci cand exploreaza spatiul.
Beneficiile acestor jocuri sunt atat dezvoltarea creativitatii si a indemanarii, caracteristica jucariilor Lego Duplo, cat si dobandirea unor abilitati specifice serialului, precum munca in echipa si gasirea celor mai bune solutii pentru a iesi din impas.

Profita de oferta speciala Noriel.ro – jucarii Miles in spatiu la preturi mici – si descopera impreuna cu prichindeii minunata lume Disney si cele mai indragite personaje ale acesteia!

Add Favorites
Comentarii