Nu expira

Noriel.ro iti aduce cele mai noi jucarii cu preturi promotionale! Acum, ai Hyper disc Air Hogs cu 24% reducere si livrare rapida la tine acasa.

Copiii au nevoie de activitati distractive pentru petrecerea timpului liber. Atunci cand vremea buna ii cheama la joaca in aer liber, poti alege cele mai interesante jucarii, precum Hyper Disc de la Air Hogs, disponibil acum in modele variate, la pret redus in magazinul Noriel.ro .
Hyper Disc de la Air Hogs este o jucarie recomandata copiilor cu varsta 5 ani+. Asemanatoare unui frisbee, Hyper Disc poate fi umflat cu aer sau heliu, poate fi aruncat de la un copil la celalalt, poate fi invartit, lansat, rasucit. Datorita lui, jocurile in aer liber sunt mai active, mai interesante, mai pline de energie.
Inlocuieste traditionalele jocuri cu o activitate care va fi pe gustul celor mici. Scoate-i din rutina plimbarilor in parc cu noul Hyper Disc, pe care il poti gasi in oferta intr-o varietate de culori, care de care mai interesante.

Comanda de pe Noriel.ro cele mai distractive jucarii pentru petrecrea timpului in aer liber! Pentru copiii activi care iubesc miscarea, noul Hyper disc Air Hogs cu 24% reducere si livrare rapida este accesoriul nelipsit iesirilor in aer liber.

Add Favorites
Comentarii