Nu expira

Gama pentru bebelusi Noriel Bebe are preturi reduse cu pana la 35% si livrare rapida la tine acasa.

A fi parinte este o provocare, deoarece intotdeauna vrei sa faci cele mai bune alegeri pentru copilul tau. Pentru ca bebelusul tau are nevoie de produse de calitate, gandite special pentru nevoile varstei lui, acum ai in magazinul Noriel, o gama larga de articole destinate ingrijirii si petrecerii timpului impreuna cu bebelusul, la preturi incepand de la 12 lei. Descopera peste 100 de produse cu discount din categorii diverse – de la accesorii pentru masa si pana la jucarii.

Din aceasta oferta fac parte jucarii potrivite pentru activitati educative si de invatare de la cele mai mici varste. Poti alege jucariile speciale pentru primele luni de viata – zornaitoare pentru bebelusi sau jucarii de dentintie in forme si culori atractive. Totodata, ai la dispozitie cele mai utilizate produse pentru ingrijire si alimentatie in primul an de viata – tetine, biberoane, scutece si aparate pentru sterilizat.

Profita de promotia Noriel.ro la gama de articole pentru bebelusi, cu preturi speciale pentru orice buget si bucura-te de economii consistente de pana la 35% si calitate incontestabila a produselor.

Add Favorites
Comentarii