Nu expira

Pe Noriel.ro, gasesti la oferta cele mai noi si mai interesante jucarii pentru copii, precum Covorul lui Aladin cu pret special.
Copiilor le plac jocurile de echipa, dar si cele care le dezvolta indemanarea, perspicacitatea, capacitatea de a gasi solutii care sa ii scoata din incurcatura. Covorul zburator al lui Aladin este un set de joaca realizat pentru a pune atentia si indemanarea celor mici la incercare. Folosind covorul fermecat, jucatorii trebuie sa aseze pe rand cele 32 de comori disponibile. Cel care nu reuseste sa puna comoara pe covor sau dezechilibreaza covorul suspendat primeste pedepse sau este eliminat din joc.
Deoarece este foarte distractiv, jocul Covorul zburator al lui Aladin este ideal pentru momentele petrecute cu cei mici, dar si pentru pauzele de amuzament de la gradinita sau de la scoala. Pretul special al setului include 32 de comori, o baza, un brat, un saculet, un fir de rezerva cu asamblare intuitiva pe baza de magnet si reglare usoara.

Prinde super oferta Noriel.ro la jucarii pentru copii si alege unul dintre cele mai apreciate seturi ale momentului, recomandat pentru varsta de 4 ani +. Covorul zburator al lui Aladin are pret special si livrare rapida din stoc oriunde in tara.

Add Favorites
Comentarii