Nu expira

Alege pentru copilul tau cadouri educative, care ii dezvolta aptitudinile. Acum, Noriel iti ofera 25% reducere si livrarea gratuita la tableta Noriel Pad, un gadget cu aplicatii si jocuri potrivite varstei celui mic.

Tableta Noriel Pad are un super pret si este alegerea perfecta pentru cei care vor sa isi incante copiii cu jucarii care ii invata notiuni, le dezvolta abilitatile si ii ajuta sa interactioneze. Echipata cu un software performant, fiabil si intuitiv, pentru o experienta unica de navigare si 100 de aplicatii din 9 categorii esentiale, Noriel Pad il introduce pe cel mic in lumea artei, a calatoriilor, a edicatiei, a jocurilor, a muzicii, a fotografiei, a sportului. Fiecare categorie – Jocuri, Muzica, Video, Educatie, Arta, Carti, Calatorii, Fotografie, Sport si Downloads – contine o colectie de aplicatii dedicate copiilor.

Foloseste-te de sistemul inteligent al acestui device pentru a-i pune la dispozitie celui mic acces controlat la informatie si resurse care il ajuta sa isi dezvolte inteligenta, perspicacitatea, creativitatea, intuitia.
Profita de pretul special de pe noriel.ro pentru tableta Noriel Pad! Acum ai 25% reducere si livrarea gratuita la tableta Noriel Pad, o tableta special creata pentru copii.

Comentarii