Oferta expirata

Pe Noriel.ro gasesti cele mai cautate jucarii ale momentului, Fingerlings, la preturi cu 25% discount. Poti alege jucariile interactive care stau atarnate de deget optand pentru figurina preferata din gamele Kindsley, Sophie, Boris Monkey.
Ofera-le copiilor cele mai amuzante momente in compania jucariilor care pot fi luate cu usurinta peste tot. Fingerlings sunt figurine interactive care se prind de deget si scot sunete, vorbesc, clipesc, isi intoc capul. Datorita animatiilor, acestea au sunete si gesturi realiste fiind entuziasmate cand le arunci in aer sau cand le gadili. Alege Kingsley puiutii de lenesi frumos colorati, Sophie puiutii de maimuta sau Untamed puiutii de dinozaur Velociraptor si uita de momentele in care cei mici se plictisesc pentru ca acum ii poti amuza oricand, cu o jucarie de mici dimensiuni, foarte distractiva.
Jucariile Fingerlings sunt recomandate copiilor de la 5 ani si reprezinta un mod excelent de relaxare. Ele sunt disponibile intr-o gama variata de culori, astfel incat sa poata indeplini preferintele fetitelor si baieteilor.
Alege figurina preferata Fingerlings dintre Maro, Sophie, Mia, Boris, Bella, Zoe si multi altii din magazinul online de jucarii Noriel.ro si bucura-te de reducere 25% reducere la jucariile simpatici care stau atarnate de deget si reactioneaza la miscarile tale, inveselindu-ti fiecare moment.