Nu expira

Descopera selectia variata de jucarii si jocuri recomandate de la varsta de 7-8-9 luni. Jocurile pentru bebelusi au 54% discount si pot fi folosite ca prime activitati distractive pentru micuti.

Jucariile cu texturi diferite, culori vesele si sunete distractive pot fi folosite inca din primul an de viata pentru a-i tine ocupati pe cei mici si pentru a-i ajuta sa descopere placerea de a se juca. Din acesta oferta la jucarii si jocuri pentru bebe de 7-8-9 luni poti alege cu incredere jucarii cu activitati, zornaitori, jucarii cu lumini si sunete, jucarii de dentitie sau centre de activitati frumos colorate care ajuta la imbunatatirea functiilor senzoriale, dar si a atentiei. Jucariile au un design conceput astfel incat sa fie sigure si usor de manevrat.
Opteaza pentru jucarii cu activitati distractive precum antemergatoarele cu design transformabil intr-o masuta de activitati cu diferite spatii de stocare, concepute pentru a fi folosite inca din primul an de viata atat pentru dezvoltarea abilitatilor motorii, cat si pentru joaca sau pentru carticelele cu animatii, excelente pentru dezvoltarea abilitatilor tactile si a indemanarii.

Prinde oferta NicoroToys.ro la jucarii si jocuri pentru bebe de 7-8-9 luni cu 54% reducere si alege articole marca Blue Box, Fisher Price, Little Tikes, Playgro, Primii Pasi pentru distractia garantata a celor mici.

Add Favorites
Comentarii