Nu expira

Profita de oferta Nicoro Toys – magazinul cu peste 2000 de modele de produse pentru cei mici si alege jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele, la preturi speciale reduse la jumatate.
Jocurile si jucariile incurajeaza creativitatea si imaginatia celor mici. Din aceasta oferta poti alege jucarii preferate pentru fete si pentru baieti, de la minimodele de masini si camioane pentru baietei si pana la jucarii interactive speciale pentru fetite.
Descopera colectia variata de minimodele auto, moto si elicoptere teleghidate, puzzle-uri 3D cu diferite teme, instrumente muzicale, jucarii interactive. Poti gasi modele diverse de masinute, cele mai noi modele de autoturisme, avioane, motociclete sau seturi de joaca pentru baietei. Fetitele au la dispozitie puzzle-uri cu teme de sezon, dar si seturi de activitati cu papusi si accesorii. Indiferent de jucariile preferate de cei mici, fie ca optezi pentru accesorii auto, figurine, seturi de construit, ai siguranta ca achizitionezi jucarii de calitate, rezistente, asamblate si finisate cu mare atentie la detalii. Preturile jucariilor la oferta pornesc de la 4.6 lei.

Descopera gama variata de jocuri si jucarii pentru copii si bucura-te de oferta Nicoro Toys
– 50% reducere pentru a economisi la jumatate costurile alocate produselor, accesoriilor si seturilor destinate activitatilor recreative pentru copii.

Add Favorites
Comentarii