Nu expira

Pe Nichiduta.ro ai reducere la o gama larga de jucarii pentru micii spioni, precum Trusa de spionaj pentru copii cu 40% discount.

Atunci cand desfasoara actiuni de urmarire si spionaj, copii au nevoie de o multime de instrumente si accesorii care sa le faca joaca mai interesanta. Daca le lipsesc statiile de emisie – receptie, ceasurile speciale pentru spionaj sau instrumente precum binoclu, lupa, pudra pentru amprente, perie speciala, lanterna, set cu marker special, acesta oferta este ocazia perfecta pentru a completa recuzita oricarui mic spion.
Poti alege Trusa de spionaj pentru copii care contine un stilou de spionaj cu accesorii si functii multiple de utilizare pix cu cerneala invizibila, alarma de perimetru, luneta plus cutie de depozitare usor de transportat si de utilizat.
Trusa completa de spionaj este recomandata copiilor cu varsta peste 5 ani si este una dintre jucariile preferate de catre baieteii care viseaza sa puna la cale misiuni dificile de urmarire si sa descopere misterele din jurul lor.

Completeaza colectia de jucarii cu accesorii dorite de acestia, care le ofera posibilitatea sa desfasoare jocuri interesante si captivante. Profita de oferta online Nichiduta.ro la Trusa de spionaj pentru copii  cu 40% reducere si livrare rapida la tine acasa!

Add Favorites
Comentarii