Oferta expirata

Nemira are oferta speciala pentru cele mai apreciate lecturi de vacanta. Te poti relaxa si poti citi cartile preferate pe care le gasesti acum in pachete cu preturi reduse la jumatate.
Vara aceasta ai toate motivele sa citesti deoarece poti achizitiona simplu si rapid, la pachet, carti de top care apartin genului literar preferat.
Din seria carti pentru copii, poti alege seturi precum Pachet Pete Motanul 2 vol.
de James Dean, Eric Litwin sau cele mai frumoase povesti (Ursul pacalit de vulpe, Aladin si lampa fermecata, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte) reunite in Pachet Basmul din buzunar sau seria Seria Istoria povestita copiilor de Simona Antonescu, Alexia Udriste ideala pentru copiii interesati de istorie.
Pentru adulti, poti alege pachete de carti ale autorilor preferati, precum Pachet Julian Barnes, Pachet Valentin Nicolau, Pachet Muriel Barbery sau serii bestseller, precum Pachet Seria Delirium – Young Adult, Pachet 111 cele mai frumoase poezii, Pachet Antologii SF, Pachet Seria Cantec de gheata si foc 1-5 (ed. 2017).
Cu Nemira, vara aceasta citesti si te relaxezi optand pentru seturile de carti special gandite pentru fiecare pasionat de lectura in parte. Comanda cartile preferate si ai 50% reducere pentru fiecare pachet de carti Nemira disponibil in oferta!

Comentarii