Nu expira

In libraria Nemira.ro, ai 55% reducere la cartile preferate.
Acum te poti bucura la preturi incredibil de mici de autorii si volumele pe care ti le doresti in biblioteca. Cartile de la editura Nemira au costuri accesibile, fie ca esti in cautarea unui scriitor apreciat al momentului actual, fie ca doresti sa iti completezi colectia de romane de dragoste, romane fantasy sau de actiune.

Regaseste in aceasta oferta topul autorilor pe care trebuie sa ii citesti – Sven Hassel, George R.R. Martin, Frank Herbert, Philip K. Dick – cu cele mai importante carti ale lor. Bucura-te de colectii intregi de volume si serii pentru care ai pastrat loc pe rafturile propriei biblioteci, precum Colectia completa James Bond (14 vol.), Trilogia Furnicile, Pachet Julian Barnes – Romane de dragoste, Pachet Damen Tango, Seria Delirium, Trilogia Jocurile Foamei, Pachet Antologii SF, Pachet Cadou pentru ea, Pachet Cadou pentru el.

Editura Nemira vine in intampinarea dorintei tale de a te bucura de cele mai atractive lecturi cu oferte de nerefuzat pentru toate preferintele literare. Profita de aceasta oferta speciala si comanda carti cu preturi mici, cu 55% reducere, plus livrare rapida la tine acasa.

Add Favorites
Comentarii