Nu expira

Nemira.ro are oferte speciale pentru cele mai apreciate carti ale verii! Acum, poti comanda lecturile preferate la pachet cu preturi reduse de pana la 75% si livrare rapida.
Indiferent de genul literar pe care il preferi, acum poti gasi cartile preferate grupate in pachete cadou astfel incat sa te bucuri de mai multe momente de lectura. Beneficiezi de pachete din colectiile Basmul din Buzunar, Mistica, Nautilus, Suspans, Young Adult si colectia Nemi adresata copiilor astfel incat sa alegi bestselleruri pentru adulti sau pentru cei mici.
Pentru cele mai frumoase lecturi de vacanta, opteaza pentru pachet Matei 7 volume – de Brigitte Weninger, Eve Tharlet care contine printre altele Matei, campion la fotbal, La multi ani, Matei!, De ce va certati, Matei?, Ajutor, Matei! O fantoma! sau pentru pachet educativ seria Istoria povestita copiilor de Simona Antonescu, Alexia Udriste care include Decebal si un solomonar misterios, Menumorut si minele de aur de la Rosia Montana, Nobilul Aeticus si o calatorie in jurul lumii.
Poti gasi la pachet Seria Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin cu cele cinci titluri din saga si, special pentru pasionatii genului Young Adult, Seria Delirium de Lauren Oliver.
Profita de promotia Nemira.ro – pachete cadou pentru cartile Nemira si Nemi cu pana la 75% reducere si comanda cele mai interesante titluri de citit in vacanta!

Add Favorites
Comentarii