Nu expira

Colectia completa Cantec de gheata si foc (A Song of Ice and Fire) in format paperback are 45% reducere in libraria online Nemira.ro. Descopera fascinanta lume fantasy citind cele mai apreciate romane ale lui George R.R. Martin!
Daca iti place literatura fantastica, atunci seria Cantec de gheata si foc, considerata o capodopera a genului, ar trebui sa existe si in biblioteca ta. Pachetul contine cele cinci titluri din saga Cantec de gheata si foc – in format paperback: Urzeala tronurilor (paperback), Inclestarea regilor (paperback), Iuresul sabiilor (paperback), Festinul ciorilor (paperback, Dansul dragonilor (paperback).
Fiecare carte din aceasta colectie este scrisa intr-o tehnica narativa aparte care impresioneaza prin imaginatie, impact emotional si o multime de scene complexe de actiune care te tin cu sufletul la gura. Descopera volum cu volum lumea fictiva in care cele sapte familii de nobili se lupta pentru Tronul regatului Westeros si urmareste personajele umane, dar si personajele fantastice, precum recii, periculosii Ceilalti din nordul extrem sau dragonii care scuipa foc din Est.
Comanda seria Cantec de gheata si foc – o colectie de carti recomandata oricarui cititor pasionat de genul fantasy! Acum ai online 45% discount la pachetul complet cu cele titluri Cantec de gheata si foc de la Nemira si livrare rapida oriunde in tara!

Add Favorites
Comentarii