Descopera codul
sale45

Oferta expirata

Pe Nemira.ro beneficiezi de cod pentru discount suplimentar 45% la toate cartile disponibile in oferta Lichidare de stoc. Profita si comanda cele mai apreciate carti ale anului 2017!
Fie ca iti place literatura internationala, fie ca iti place literatura romana de buna calitate (Emil Brumaru, Nichita Stanescu, Valentin Nicolau), in aceasta oferta poti gasi titlurile preferate semnate de catre cei mai importanti autori ai momentului alaturi de carti din multe alte colectii editate de-a lungul timpului, precum Nemira – Istoria, Mistica, Nautilus, Suspans, Young Adult. Pentru copii, poti gasi carti interesante cu personaje apreciate de cei mici in cadrul colectiei Nemi sau Nemira Junior, precum seria Pendragon, D.J.MacHale.
Adauga in biblioteca bestseller-urile momentului la preturi convenabile astfel incat sa te poti bucura de cele mai frumoase lecturi, fie ca esti pasionat de cunoscutele serii Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin, Jocurile Foamei de Suzanne Collins si Turnul intunecat de Stephen King sau de romane ale genului thriller scrise de Stephen King, Raymond Chandler, Andrea Camilleri si Rodica Ojog-Brasoveanu.
Prinde oferta Nemira – cupon extra – reducere de 45% la toate produsele in lichidare de stoc, cea mai buna sansa de a comanda cartile preferate la super preturi!

Add Favorites last used 3 zile 13 ore 31 minute 55 secunde ago
Comentarii