Nu expira

Editura Nemira te asteapta cu preturi speciale pentru colectia Nautilus. Descopera cele mai cunoscute aparitii literare din domeniul Science-Fiction & Fantasy la preturi cu pana la 75% mai mici.

Iti place literatura SF si nu pierzi nicio ocazie sa adaugi in biblioteca cele mai noi volume? Profita de acesta oferta si regaseste cei mai apreciati autori SF ai momentului, precum Isaac Asimov, Frank Herbert, George R.R. Martin, Philip K. Dick, Orson Scott Card, Gardner Dozois. Ai la dispozitie titluri de la numai 2.5 lei, precum volumele din serie Avalon, semnate Marion Zimmer Bradley.
Cartile din colectia Nautilus iti arata ca imaginatia poate trece dincolo de realitate, construind lumi cu adevarat minunate. Fie ca doresti sa te bucuri de bestseller-urile momentului si de capodoperele celor mai importante nume din literatura SF, ca vrei sa recitesti cartile autorilor preferati sau ti-ar placea sa explorezi acest gen literar, acesta este momentul perfect sa adaugi colectiei tale de carti exemplare absolut captivante.

Comanda oricate carti doresti din colectia Nautilus si Editura Nemira te rasplateste cu pana la 75% reducere si livrare rapida la tine acasa. Bucura-te de cele mai noi aparitii in literatura Science-Fiction & Fantasy si lasa-te cucerit, prin lectura, de lumea minunata de dincolo de realitate!

Add Favorites
Comentarii