Nu expira

Nemira iti ofera cele mai noi carti de fictiune si o multime de premii. Rezerva cea mai noua carte Foc si sange – George R.R.Martin si intra in concurs pentru a castiga unul dintre cele 5 pachete Cantec de gheata si foc, unul dintre cele 10 vouchere in valoare de 50 lei fiecare sau o sacosa de panza Armada daca te numeri printre primele 100 de precomenzi.
Pasionatii de literatura au la dispozitieo noua “capodopera de istorie fictionala”. Dupa Cantec de gheata si foc (din care la editura Nemira au aparut Festinul Ciorilor, Iuresul sabiilor, Inclestarea regilor si Urzeala tronurilor), George R.R.Martin descrie in noua carte istoria dinainte de Urzeala Trinurilor, cand dragonii domneau peste Westeros. Astfel, Foc si sange aduce din nou in prim plan istoria sangeroasa a celei mai cunoscute dinastii din Westeros si impresioneaza prin scenele fascinante cu razboaie, politica, relatii si casnicii posvestite intr-un mod specific, captivant pentru cititorii pasionati ai genului. Intreaga povestire este completata excelent de ilustratiile lui Doug Wheatley care adauga un plus de valoare celui mai noi titlu George R.R.Martin.
Precomanda – Foc si sange de George R.R.Martin si bucura-te de lectura si de participarea la tombola Nemira.ro cu premii constand in pachete de carti Cantec de gheata si foc si vouchere!