Nu expira

Nemira.ro are o oferta de nerefuzat pentru toate cartile bestseller de pe stoc. Acum, bestseller-urile Nemira costa cu 45% mai putin si au preturi pornind de la 10 lei.

Alege titlurile preferate din colectiile Babel, Epoca, Nautilus, Suspand, Young Adult si imbogateste-ti bibioteca adaugand cele mai vandute volume ale momentului. Autori renumiti, precum George R.R. Martin, Frank Herber, Sven Hassel, Lauren Oliver, H.P. Lovecraft, Arthur C. Clarke, Naomi Novik iti aduc cele mai citite povesti ale momentului la preturi carora nu le poti rezista. Comanda romanele pe care iti doresti sa le citesti, alegand editiile digitale sau tiparite pentru titluri populare precum Doamna din lac (Raymond Chandler), Jocurile foamei (Suzanne Collins), Vise spulberate (Phillipa Fioretti) si multe altele.

Profita de oferta Nemira.ro – 45% reducere la cartile bestseller – indiferent de genul literar preferat. Fie ca iti place sa citesti carti in care se regasesc fascinante povesti de iubire, adori suspansul sau esti pasionat de incredibila lume fantasy, Nemira.ro vine in intampinarea preferintelor tale cu cele mai cautate titluri la cel mai bun pret.
In libraria online Nemira.ro, transportul este gratuit pentru toate comenzile care depasec valoarea de 99 de lei, iar livrarea se face in cel mai scurt timp posibil.

Comentarii