Nu expira

myPanasonic.ro te asteapta cu cele mai avantajoase oferte pentru televizoarele SMART. Acum, ai pana la 37% reducere la Panasonic Smart TV!

Transforma timpul petrecut in fata televizorului intr-o experienta inedita de vizionare cu cele mai performante modele Panasonic Smart TV. Acestea iti ofera rezolutie 4K Ultra HD,
de patru ori mai mare decat un televizor HD obisnuit, performante impresionante si un design care se remarca prin eleganta si calitatea finisajelor.
Bucura-te de o gama larga de culori vii si puternice care iti vor oferi cele mai clare imagini si o vizionare ireprosabila din orice unghi, indiferent de modelul de televizor ales. Poti alege modele cu diagonale de 80 si 100 de cm si garantie de 5 ani.

Produsele Panasonic sunt recomandate pentru calitatea excelenta a imaginii si durata extinsa de viata. Acest brand s-a remarcat in timp datorita solutiilor integrate pentru reducerea cosumului de energie si pentru timpul foart bun de raspuns in timpul utilizarii pentru produsele sale.

Comanda produsul preferat din gama de televizoare LED Smart 3D Panasonic si ai discounturi de pana la 37% in cadrul ofertei speciale myPanasonic.ro si livrare gratuita oriunde in tara!

Comentarii