Oferta expirata

myPanasonic.ro are oferta speciala pentru aparatele de ingrijire personala. Alege unul dintre epilatoarele Panasonic din promotie pentru care beneficiezi de preturi mai mici cu 29% si primesti garantat setul cadou Rituals Ayurveda care contine gel de dus, sampon, crema exfolianta pentru corp si crema hidratanta pentru corp!
Pentru a te bucura de o piele fina, fara fire de par nedorit, foloseste aparate de ingrijire corporala de calitate superioara, precum cele din gama Panasonic! Acestea sunt dotate cu tehnologii inovative astfel incat sa permita o epilare uscata sau umeda (cu spuma), fara durere sau iritatii chiar si pentru pielea deosebit de sensibila.
In functie de ritualul de infrumusetare, poti opta pentru Epilator Panasonic recomandat pentru epilare delicata cu mod bland de utilizare, care poate fi folosit pentru pielea umeda/uscata sau Epilator Panasonic multifunctional cu o gama variata de accesorii care permit o ingrijire completa pentru intregul corp, de la proceduri de exfoliere si pana la indepartarea firelor de par de pe pielea uscata/umeda (cu spuma).
Oricare ar fi epilatorul care ti se potriveste cel mai bine, comandandu-l online de pe myPanasonic.ro, te bucuri de preturi cu 29% reducere plus CADOU set Rituals Ayurveda constand in gel de dus, sampon, crema exfolianta pentru corp, crema hidratanta pentru corp.

Comentarii