Descopera codul
LOVELASHES

Oferta expirata

Foloseste cuponul de reducere in baza caruia platesti cu 20% mai putin pentru orice pereche de gene false Mink Lash!
Expresivitatea ochilor este foarte importanta pentru orice femeie care isi propune sa obtina un look seducator si sexy. Pentru ca iti doresti gene lungi si bogate care sa intensifice privirea, Minklash.ro a pregatit o selectie vasta de modele de gene false fine si elegante, realizate din par 100% natural. Poti obtine in doar cateva secunde cel mai cool look, fie ca iti doresti un aspect cat mai natural si mai discret sau un aspect dramatic al privirii.
Beneficiile purtarii genelor false din aceasta oferta sunt usurinta aplicarii datorata benzii de bumbac simplu de lipit, confortul pe tot parcursul purtarii genelor si rezistenta acestora in timp. In plus, oricare ar fi modelul de gene false ales, te bucuri garantat un look apreciat de cei din jur datorita genelor speectaculoase si convingatoare precum cele ale vedetelor de la Hollywood.
Ai toate motivele sa arati senzational zi de zi, dar si la ocazii speciale, cu genele false Mink Lash garantate pana la 30 de aplicari. Utilizeaza online codul de pe cuponul de reducere si obtii 20% reducere la orice comanda de gene false alese de pe Minklash.ro!

Add Favorites last used 3 zile 02 ore 32 minute 32 secunde ago
Comentarii