Nu expira

Descopera in magazinul Millefiori-online.ro cea mai frumoasa colectie de cercei, realizati manual din sticla de Murano, la preturi cu pana la 50% reducere.

Poarta bijuterii unice, realizate integral manual din sticla provenita de pe insula Murano. Cerceii Millefiori sunt creati dupa tehnicile antice ale maestrilor venetieni din „perle” innobilate cu foita de aur de 24K sau cu foita de argint 925 si prin decorarea cu murrine taiate dintr-o bagheta de sticla, realizata prin suprapunerea succesiva a unor straturi de diferite culori si forme. Cele mai interesante forme (picaturi de apa, bule de aer, figure deometrice, florale) si cele mai atractive culori sunt folosite pentru obtinerea unui design fin, delicat, potrivit pentru orice purtatoare. Alege cercei care se potrivesc atat tinutelor zilnice, avand design jucaus, usor si comod de purtat sau modele elegante pentru tinute spectaculoase, care nu vor trece neobservate.
La preturi pornind de la numai 7.90 lei, dupa aplicarea discountului, gasesti cercei din Murano decorati in culori fanteziste intr-o gama larga de nuante si forme.

Profita de oferta Millefiori si asorteaza tinutelor tale cei mai frumosi cercei realizati din sticla de Murano cu reducere pana la 50%. Toate modelele din magazin sunt realizate manual dupa tehnicile maestrilor venetieni.

Add Favorites
Comentarii