Nu expira

Bucura-te de Happy Week pe Melkior.ro si alege produsele preferate pentru un machiaj profesional in fiecare zi deoarece ai 25% discount la cosmeticele din categoria make-up pentru fata!
Fiecare femeie poate arata senzational cu ajutorul produselor potrivite pentru machiaj professional, recomandate atat pentru zi, cat si pentru seara sau machiaj de ocazie. Poti obtine cu usurinta acasa un make-up la fel de precis ca la salon atunci cand apelezi la produse apreciate de stilisti din intreaga lume, precum baza de machiaj Melkior, creion corector Melkior, corector de ten Melkior, fond de ten Melkior, pudra Melkior, fard de obraz Melkior, pensule Melkior pentru aplicarea machiajului.
Pentru a fi pe placul cat mai multor femei si a se adapta exigentelor fiecarei fizionomii si nevoilor de retus facial, fiecare categorie de produs este disponibila in modele variate. De exemplu, pentru a gasi tipul de pudra care ti se potriveste, poti alege dintre pudra compacta transparenta, pudra compacta light, pudra compacta beige, pudra compacta natural, pudra compacta caramel, pudra compacta bronzanta mata si multe altele.
Fii frumoasa si feminina in fiecare zi cu ajutorul produselor de calitate marca Melkior.ro disponibile acum la oferta in magazinul online. Economiseste pana la 25% reducere si beneficiaza oricand doresti de un machiaj profesional datorita caruia te vei remarca!

Add Favorites
Comentarii