Nu expira

Acum te poti bucura de o manichiura la moda, folosind lacurile de unghii Melkior la preturi mici, cu 50% reducere. Din aceasta promotie fac parte peste 40 de produse in nuante variate, de la cele metalizate sau cu sclipici si pana la culorile pale sau mate, care sunt in tendinte anul acesta.

Alege-ti lacul de unghii preferat din colectia Melkior in the City pentru a arata mereu exceptional, indiferent de ocazie. Cu preturi de la 9.9 lei, poti folosi lacuri de unghii cu luciu puternic si uscare rapida pentru un look deosebit. Din aceasta gama fac parte numeroase lacuri de unghii profesionale, in nuante care se potrivesc chiar si celor mai pretentioase fashioniste.

Concepute dupa o tehnologie moderna, aceste lacuri de unghii pot fi folosite cu usurinta acasa pentru rezultate fara cusur. Obtine oricand doresti o manichiura de invidiat lacuri de unghii la cel mai bun raport calitate-pret, special create pentru femeile care isi doresc produse cosmetice profesionale in care pot avea incredere, indiferent de buget.

In magazinul Melkior.ro, economisesti jumatate din pretul standard la achizitia lacurilor de unghii si te bucuri de garantia calitatii unui brand 100% romanesc.

Add Favorites
Comentarii