Nu expira

Descopera extensiile si cozile din par natural din magazinul online Megavolum.com, cu ajutorul carora poti avea un look deosebit in fiecare zi. La orice comanda trimisa pe site, beneficiezi de preturi speciale si cadou garantat: breton din par natural 100%.
Pentru a da volum si stralucire parului tau, foloseste un accesoriu usor de purtat – extensiile din par natural. Acestea se gasesc in diferite modele – extensii clip-on, extensii cheratina, extensii microring, extensii tape-potrivite pentru orice tip de par si pentru orice nuanta.
Pentru a da un plus de lungime parului poti opta pentru extensiile clip-on sunt realizate din par natural 100% care se ataseaza usor, fara sa dauneze propriul par, in timp ce, pentru a realiza coafuri diverse, poti alege o coada de par natural care poate fi lasata libera, impletita sau aranjata intr-un coc elegant. Indiferent de preferinte, produsele Mega Volum ofera calitate exceptioana fiind realizate din par natural 100% care se poate vopsi, coafa si nuanta.
Profita de oferta speciala online Megavolum.com si adauga alaturi de accesoriile pe care le folosesti pentru infrumusetarea zilnica produse pe care le poti utiliza pentru a da un aspect bogat si frumos parului tau. La fiecare comanda plasata pe site, primesti cadou un breton.

Add Favorites
Comentarii