Nu expira

Descopera super-oferta MediaShopTv.ro pentru ochelarii de soare polarizati Polaryte HD: 1+2 gratis si livrare rapida!

Alege ochelarii de soare polarizati POLARYTE HD in diferite modele care iti ofera filtru eficient pentru razele UV si vizibilitate perfecta in conditii de luminozitate puternica. Poti pota pentru modele potrivite pentru barbati si pentru femei, cu rame ergonomice si inchizator magnetic incastrat. Designul special, recomandat atat pentru fizionomia feminina, cat si pentru a pune in evidenta trasaturile masculine este potrivit pentru orice tip de fata – rotunda, ovala, ingusta sau lata.
Datorita materialelor de o caliate foarte buna, ochelarii de soare polarizati Polaryte HD sunt rezistenti si foarte versatili. Spre deosebire de clasicii ochelari de soare, Polaryte HD cu tehnologia inovatiova Diamond-Vision, redau imaginile clare si luminoasa, fiind ideali atat pentru plaja, cat si pentru condus.
Profita de oferta MediaShopTv.ro! Comanda o pereche de ochelari Polaryte HD si primesti gratis o pereche de ochelari de soare Polaryte HD – culoare maro, o pereche de chelari de soare Polaryte HD – culori optionale (negru, maro), un toc pentru ochelari de soare, o laveta pentru curatat ochelarii de soare!

Comentarii