Nu expira

Descopera pe MediaShopTv.ro promotia la aparatul Zipp Zapp care inchide etans orice punga de plastic: la comandarea unui aparat Zipp Zapp primesti cadou inca doua!
Pungile de plastic sunt o modalitate la indemana pentru a pastra alimentele mai mult timp la frigider, la congelator sau in dulapuri. Inchide etans fiecare punga folosind dispozitivul universal pentru inchidere etansa Zipp Zapp si pastreaza alimentele proaspete pentru mai mult timp.
Zipp Zapp este special creat pentru a fi un ajutor in bucatarie, in gradina, in gospodarie, in calatorii, deoarece inchide perfect orice punga in numai cateva secunde.
Fie ca este vorba despre pungile de snacksuri, chipsuri sau de pungile cu alimente congelate pentru iarna, cu tehnologia Livington Zipp Zapp, punga poate fi lipita imediat si dezlipita fara efort.
Pentru a fi foarte usor de utilizat si de depozitat, Zipp Zapp este un aparat compact si practic.
Economiseste timp si evita risipa de fiecare data cand trebuie sa depozitezi alimentele in pungi folosind o metoda moderna de inchidere etansa precum aparatul Livington Zipp Zapp pe care il gasesti la oferta MediaShopTv.ro.
Profita de super – oferta 1+2 GRATIS la dispozitivul pentru inchiderea etansa a pungilor Zipp Zapp si primesti in plus 3 suporturi magnetice de perete, 3 benzi adezive pentru suprafetele nemetalice si 20 pungi Zipp Zapp!

Comentarii