Nu expira

Alege de pe MediaShopTv.ro adezivul universal Lazer Bond USA recomandat pentru lipirea sau repararea eficienta a suprafatelor si ai o super oferta: 1 + 1 GRATIS.
In orice gospodarie este nevoie de mici reparatii. Daca ai, de exemplu, un obiect de sticla, lemn, plastic, metal, material textil care arnecesita lipire, poti folosi cu incredere Lazer Bond USA, un adeziv special care se intareste rapid si rezista timp indelungat. Avand o acoperire universala, acest adeziv revolutionar poate fi folosit pentru a repara cel putin o mie de lucruri, pentru a retusa fisurile din locuinta, crapaturile, sparturile care apar la mobilier, jucarii, masini, aparate etc.
Cele mai mari avantaje oferite de acest adeziv foarte apreciat, produs in Statele Unite ale Americii sunt utilizarea simpla, rapida si economica. Lazer Bond USA se intareste in numai 3 secunde sub actiunea luminii UV, se foloseste pe orice suprafata, nu lasa urme si nu este lipicios in timpul manevrarii.
Adauga in trusa pentru micile reparatii casnice un produs de mare ajutor care lipeste orice suprafata rapid si pentru timp indelungat. Ca sa te bucuri cat mai mult de beneficiile oferite de adezivul universal Lazer Bond USA, pe MediaShopTv.ro primesti cadou la cumpararea unui Lazer Bond USA inca un Adeziv UV.

Comentarii