Nu expira

Descopera oferta speciala pentru sistemul de gatit cu presiune Doubletta Plus Deluxe cu gratar gratuit si accesorii! Poti comanda pachetul complet pentru bucatarie la pret redus de pe Mediashoptv.ro.
Pentru a prepara mai rapid felurile preferate de mancare, foloseste sisteme de gatit inovative precum noul Doubletta Plus Deluxe. Fiind un sistem cu presiune, Doubletta Plus Deluxe este ideal pentru a fierbe, a praji, a inabusi si a reincalzi mancarea. Sistemul este format din doua tigai cu invelis ceramic antiaderent care se inchid etans si este prevazut cu supape de evacuare a aburului fiind practic o “oala sub presiune” care poate fi deschisa oricand in siguranta.
Marele avantaj al setului tigaie Doubletta Plus Deluxe este simplificarea procesului de gatire a preparatelor. Nu doar ca te bucuri de o mancare sanatoasa si gustoasa gatita la aburi, dar poti sa te debarasezi de vasele vechi din bucatarie care ocupa mult spatiu de depozitare si mult timp pentru a fi curatate. Cu Doubletta Plus Deluxe poti gati feluri principale – carne, peste, legume, dar si garnituri sau deserturi.
Comanda de pe Mediashoptv.ro cel mai performant si mai simplu sistem de gatit cu joasa presiune pe care il poti avea in bucatarie si primesti gratuit un gratar foarte practic si util.

Comentarii