Nu expira

MediaShopTV te asteapta cu o super oferta la sistemele de proiectare lumina laser Star Shower.
Pentru a obtine un decor spectaculos cu lumina, foloseste inovatia momentului in domeniul decoratiilor de iluminat – Star Shower. Cu ajutorul acestui dispozitiv poti crea o atmosfera speciala in interiorul casei sau in exterior, pentru Sarbatorile de Craciun, An Nou, reuniuni de familie, petreceri, aniversari, dar si cu ocazia speciala a diferitelor evenimente de peste an.
Avantajele acestui mod de a obtine un iluminat festiv sunt economia cu pana la 99% a energiei folosite pentru iluminat, rezistenta in timp si senzorul de lumina care permite decuplarea automata. In plus, Star Shower este dotat cu diferite jocuri de lumini (rosu/verde) oferind de fiecare data o priveliste impresionanta.
Poti alege Star Shower – proiector de lumina, Star Shower Motion – sistem de lampa laser cu lumina miscatoare, Star Shower Motion cu telecomanda si accesorii, precum suport, cablu electric si cablu de sustinere – potrivite pentru toate modelele de proiectoare Star Shower.

Inlocuieste modalitatile traditionale care folosesc ghirlande luminoase, ornamentale pentru a decora interioarele si exterioarele cu noul sistem de lumina laser Star Shower, foarte economic si ingenios, disponibil pe Mediashoptv.ro cu pret special. Economiseste bani si bucura-te de sistemele care proiecteaza efecte luminoase la tine acasa!

Comentarii