Nu expira

Lanterna Tac Light dotata cu tehnologie cu LED de ultima generatie face parte dintr-o super oferta pe MediaShopTv.ro: cumperi un produs Tac Light si pe cel de-al doilea in primesti gratuit!
Daca esti in cautarea unei solutii practice si sigure pentru a beneficia de lumina atunci cand te deplasezi noaptea, de exemplu, lanterna cu LED Tac Light este alegerea potrivita. Datorita tehnologiei inovative, Tac Light lumineaza pe o distanta de pana la 9 km, fiind mult mai puternica decat o sursa de lumina obisnuita si, in plus, este foarte usor de manuit si extrem de rezistenta.
Lanterna este practica, rezista in conditii dificile – murdarie, apa, praf si este rezistenta la socuri, deoarece este construita din aluminiu de aeronave.
Pentru o utilizare in scopuri diverse, lanterna cu LED Tac Light dispune de 5 moduri diferite de a lumina, poate emite lumina puternica reglabila ca intensitate si lumina pulsata.
Adauga in trusa cu accesorii utile o lanterna de incredere care nu te lasa niciodata pe intuneric, precum modelul robust si performant Tac Light. Comanda o lanterna cu LED Tac Light de pe MediaShopTv.ro si primesti cadou inca una gratuit. In plus, ai livrare rapida prin curier oriunde in tara pentru a te bucura rapid de produsele dorite.

Comentarii