Nu expira

Light Relief, lampa ultramoderna cu leduri infrarosii care alina durerea si relaxeaza muschii, are pret cu 20% mai mic doar pe www.mediashoptv.ro.

Mediashoptv.ro iti pune la dispozitie Light Relief, un aparat de masaj absolut nou, care imbunatateste circulatia sangvina si relaxeaza toate grupele de muschi. Dotata cu 59 de leduri infra colorate, functie de oprire automata, 3 trepte diferite pentru intensitatea luminii, actionata de baterii reincarcabile si avand capacitatea de a putea fi utilizata prin conectare la reteaua electrica, lampa Light Relief este perfecta pentru momentele de relaxare, rasfat sau pentru cele in care ai nevoie de un remediu impotriva durerilor musculare, putand fi folosita fara contraindicatii de mai multe ori pe zi.

Comanda de pe www.mediashoptv.ro lampa cu leduri Light Relief si beneficiezi de un pret promotional, cu 20% discount. Achiti numai 199 de lei, in loc de 249 pentru pachetul complet Light Relief, care contine lampa Light Relief, o curea si o geanta mica perfecta pentru depozitarea aparatului si te bucuri de o metoda revolutionara, pe care o poti folosi zilnic pentru imbunatatirea starii tale de sanatate. Bucura-te cat mai curand de beneficiile pe care ti le aduce utilizarea lampii Light Relief!

Comentarii