Nu expira

Pedi Spin, aparatul special pentru ingrijirea calcaielor, este disponibil acum pe Mediashop.ro la pachet promotional 1+1 gratuit! Profita de oferta si bucura-te de o ingrijire atenta a picioarelor tale!
Multe persoane se confrunta cu problema calcaielor aspre si crapate, dau impresia unui aspect negringrijit atunci cand purtam incaltaminte precum saboti, sandale sau slapi.
Pentru a reda aspectul fin si catifelat al talpilor si al calcaielor, nu este nevoie de o multime de produse cosmetice costisitoare, ci de un aparat special care sa indeparteze cu blandete pielea uscata, precum Pedi Spin.
Pedi Spin este recomandat tuturor celor care doresc sa acorde o ingrijire adecvata picioarelor pentru a avea intotdeauna talpi si calcaie netede, fara urme de bataturi sau straturi inestetice de piele uscata. Acesta poate fi folosit acasa, deoarece actioneaza delicat asupra zonelor in care este folosit si nu provoaca durere.
Avand doua trepte de viteza, Pedi Spin lucreaza eficient atat asupra zonelor putin afectate de crapaturi, cat si pentru bataturi, indepartand pielea si netezind zona respectiva.
Profita de oferta si foloseste un aparat special pentru a ingriji cu delicatete calcaiele si talpile. Pe Mediashop.ro comanzi un aparat Pedi Spin si primesti doua, deoarece beneficiezi de o super oferta promotionala 1+1 cadou!

Add Favorites
Comentarii