Nu expira

MediaShopTv.ro ofera un pret special pentru ustensila electrica multifunctionala Vibrarazer Deluxe Set. Ai 13% reducere pentru instrumentul de bricolat potrivit oricarei gospodarii!
Orice om gospodar detine o trusa cu ustensile cu ajutorul carora poate face lucrari simple de reparatie in casa sau in curte. Pentru activitati cu materiale precum lemnul, metalul, faianta, gresia, gips-cartonul, poti folosi setul de ustensile electrice multifunctionale Vibrarazer Deluxe, un set complet dotat cu o serie de accesorii astfel incat sa poti taia, poliza, razui, slefui simplu si rapid.
Fie ca trebuie sa inlocuiesti o placa de faianta in baie sau sa repari un scaun din lemn, cu ajutorul setului Vibrarazer Deluxe te poti descurca sa duci la bun sfarsit sarcinile fara ajutor specializat. Este foarte practic de folosit atat in casa, cat si in curte, deoarece pachetul complet Vibrarazer Deluxe contine lame pentru taiat, capete de slefuit, accesoriu pentru aspirarea prafului, fiind astfel o ustensila utila pentru a taia tevi din cupru sau PVC, dar si pentru a slefui colturile interioare ale obiectelor de lemn, de exemplu.
Foloseste cele mai inovatoare instrumente multifunctionale dotate cu tehnologii moderne pentru a realiza lucrarile necesare in gospodarie, precum Vibrarazer Deluxe Set, pe care il gasesti acum cu 13% reducere numai pe MediaShopTv.ro!

Comentarii