Nu expira

Acum ai 16% discount pentru Smoothie Maker Pachet Extra.
MediaShopTv.ro iti face o oferta de refuzat, un pret mic la Pachetul Extra Smoothie Maker, plus livrare gratuita. In plus, la comandarea pachetului primesti, fara costuri suplimentare, un set de pahare pentru toata familia.

Comanda aparatul care te ajuta sa obtii bauturi si preparate din fructe, 100% naturale, hranitoare pentru intreaga familie. Acum platesti doar 199 de lei, in loc de 238 de lei pentru un pachet complet care cuprinde: aparatul performant Smoothie Maker, usor de folosit si de curatat, si cadou, setul de pahare pentru familia ta (2 pahare mari Smoothie Maker, 3 pahare mici Smoothie Maker, 5 capace pentru pahare Smoothie Maker).

Special pentru a prepara cele mai delicioase cockteiluri, inghetate, spume de fructe, aparatul Smoothie Maker face parte din gama PRO V, distribuita de MediaShopTv.ro si reprezinta o modalitate usoara si rapida de a consuma zilnic vitamintele si fibrele din fructe, atat de benefice pentru sanatate.

Profita de pretul promotional al aparatului Smoothie Maker! Acesta costa cu 16% mai putin. Odata comandat, MediaShopTv.ro livreaza Pachetul Smoothie Maker la tine acasa, insotit de cadou – setul familial de pahare speciale pentru servirea si pastrarea bauturilor obtinute din fructe. Costurile de transport sunt gratuite.

Comentarii