Nu expira

Economiseste 40% din pretul standard al tigailor Biolux, comandandu-le acum de pe Mediashoptv.ro. Pe Mediashoptv.ro, setul de tigai ceramice Biolux costa cu 218 lei mai putin, astfel incat tu sa te poti bucura atunci cand gatesti de beneficiile tigailor profesionale cu strat special ceramic.

Setul de tigai Biolux cuprinde 3 tigai de diferite dimensiuni, intre 20 cm si 28 cm si 2 capace termorezistente. Principalele lor calitati sunt economia de timp si de energie, atat cand gatesti, cat si cand le cureti. Tigaile Biolux sunt antiaderente si au o capacitate foarte mare de a inmagazina caldura. Ele pot fi utilizate pe aragaz si la cuptor, alaturi de capacele termorezistente cu supapa de reglare termica, pentru a prepara mancare sanatoasa, fara grasime.

Investeste intr-un mod usor si sanatos de a gati. Acum ai un pret mai ieftin la pachetul care contine cele trei tigai.

Profita de discountul pe care Mediashoptv.ro il acorda setului de tigai Biolux. Plateste numai 279 de lei, in loc de 497 de lei, adica mai putin cu 40%, si experientele tale in bucatarie se imbunatatesc considerabil, odata cu utilizarea acestor tigai profesionale, potrivite pentru orice sistem de gatit, usor de utilizat si de curatat.

Comentarii