Nu expira

Alege cele mai utile instrumente pentru bucatarie de pe Mediashoptv.ro, precum setul de cutite Harry Blackstone cu 12% reducere insotit garantat de un cadou, un super set de cojitoare.

Orice bucatarie trebuie sa fie dotata cu ustensile eficiente si foarte usor de folosit. Cutitele, de exemplu, pot fi practice si elegante deopotriva daca sunt realizate din materiale de calitate dupa un design care permite utilizarea in deplina siguranta, precum cele din setul Harry Blackstone. Cutitele Harry Blackstone au lama din otel inoxidabil si invelis ceramic non aderent care, in combinatie cu manerul ergonomic din silicon, usor de manuit, este un ajutor de nadejde pentru orice bucatar. Mai mult, datorita tehnologiei revolutionare utilizate, acestea rezista in timp chiar si in cazul utilizarii zilnice in bucatarie.
Foloseste noul set de cutite Harry Blackstone cu lama multifunctionala – o portiune zimtata si una dintata, o portiune tais special si o portiune tais simplu! Comanda-l si primesti cutitul universal Harry Blackstone, cutitul pentru mirodenii, cutitul pentru legume, fructe si sase cutite pentru steak cu 12% reducere de pret plus cadoul exclusiv – 3 cutite si o cojitoare care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Le poti alege de pe Mediashoptv.ro pentru a beneficia de aceasta super oferta cu discount si bonus inclus.

Add Favorites
Comentarii