Nu expira

Esti pasionat de pescuit? Pe MaxLife.ro, ai reduceri de pana la 68% la cele mai folosite echipamente sportive, precum lansetele si mulinetele Daiwa.

Fiecare pescar are nevoie lansete si mulinete pentru diferite stiluri de pescuit, iar alegerea lor poate fi dificila atunci cand ai la dispozitie un buget limitat. Descopera cele mai avantajoase preturi pentru echipamente de pescuit Daiwa recomandate pentru stiuca, salau, crap, pastrav sau pentru cod si alti pesti de talie mare. Poti gasi mulinete si lansete care se completeaza perfect si alcatuiesc cele mai bune configurantii in functie de tipul de pescuit.
Opteaza pentru mulinete solide cu sisteme foarte bune de aranjare a firului si functionarea extrem de fina si lina chiar si in timpul lansarilor mai lungi si pentru modele de lansete subtiri bine echilibrate, echipate cu inele premium din oxid de aluminiu, inel pentru agatarea carligului sau ancorei nalucii si maner din pluta.

Daiwa iti ofera echipamente apreciate pentru tehnologiile inovative folosite si varietatea produselor. Profita de promotia online pentru lansete si mulinete, valabila in limita stocului disponibil si comanda echipamente de pe Maxlife.ro la preturi cu reduceri de pana la 68% si livrare rapida.

Comentarii