Nu expira

Daca esti in cautarea unui laptop performant la pret avantajos, trebuie sa vezi oferta
Marketonline.ro cu preturi reduse cu pana la 1200 lei pentru cele mai moderne deviceuri recomandate atat pentru eficienta la birou, cat si pentru performantele multimedia de care ai nevoie acasa.

Din aceasta oferta fac parte laptopuri Dell,Acer, Alienware, Apple, Asus, Fujitsu, HP, Lenovo, MSI, Toshiba la preturi mici, incepand cu 889 lei. Fie ca iti doresti un laptop pentru business, gaming, grafica, home sau un utrabook, ai ocazia sa descoperi modele ultraperformante cu design slim si elegant, dotate cu cele mai noi procesoare pentru un plus de productivitate, dar si cu memorie de pana la 8 G si capacitate de stocare de pana la 2TB.

Bucura-te de cele mai noi tehnologii care ti le poate oferi un laptop, fie ca vrei sa lucrezi sau sa te distrezi. Fii eficient la birou si descopera o noua dimensiune a distractiei acasa cu noile laptopuri disponibile acum la oferta pe Marketonline.ro. Acum, economisesti garantat pana la 1200 lei reducere pentru laptopuri concepute atat pentru exigentele oricarui business de success, cat si pentru a rula cu usurinta cele mai noi aplicatii grafice sau multimedia.

Add Favorites
Comentarii