Oferta expirata

Cele mai ieftine rechizite scolare fac parte din oferta Libris.ro. Pentru acest nou an scolar, ai la dispozitie discount de pana la 30% la manuale si carti scolare, vouchere cadou si transport gratuit rapid la tine acasa.

Alege online rechizitele si manualele scolare de care ai nevoie dintr-o gama completa de carti oferite de cele mai importante edituri – Humanitas Educational, Corint, All, Aramis, Sigma, Paralela 45 si multe altele. Sunt disponibile la preturi mici manuale si materiale didactice pentru toate clasele, de la carti educative si caiete de activitati pentru clasa zero si ciclul primar si pana la toata gama de manuale necesare pentru liceu.

Profita de oferta Libris si bucura-te de costuri mici la peste 3000 de manuale si carti scolare, plus transport gratuit in cel mai scurt timp posibil. Atentie! Toate comenzile care contin cel putin un manual si/sau carte scolara din categoriile „Manuale Carte Scolara” si Carte prescolara, Joc” intra in concurs. Comanda Manuale pentru orice clasa si Carti Scolare cu reduceri de pana la 30% si poti castiga prin tragere la sorti 10 vouchere bonus.

Comentarii